• +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi
  • +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi

Nukula, Hannele

Olen luonnossa paljon aikaa viettävä kaksoispoikien äiti. Luonteeltani olen utelias sekä määrätietoinen ja lähden helposti mukaan uusiin juttuihin. Perimänä saatu vahva luonne auttaa selviämään haasteista ja osuutensa on varmaan myös läheisellä suhteellani luontoon, jonka helmassa ajatukset virtaavat kirkkaasti.

Minulla on kaksoistutkinto Helsingin yliopistosta (filosofian maisteri ja kasvatustieteiden tohtori) ja olenkin syvästi kiinnostunut luonnontieteistä sekä jatkuvasta oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Luontohenkisenä ihmisenä olen osaltani myös hieman maahisten ja keijujen kasvattama.

Nukula on hyvinvointi- ja majoituspalveluja tarjoava perheyritys jylhien metsäisten kalliomaisemien katveessa erämaajärvi-Päijänteen rannalla etäällä vilkkaasta liikenteestä ja keskuksista. Meillä on hiljaisuutta, tilaa, villiä metsää, upea järvi ja maailman puhtain ilma eli kaikkea mitä tarvitset kokeaksesi aitoja luontoelämyksiä. Tärkein hyvinvoinnin lähteemme on suuri ja kaunis koskematon luontomme, jonka helmassa pääset rentoutumaan ja pakoon arjen kiireitä. Hoidamme tilojamme sekä ympäristöämme rakkaudella ja vastuullisesti.

Nukulassa on laadukasta kokous-, koulutus- ja juhlatilaa luonnon helmassa aidon omassa keittiössä valmistetun lähiruuan kera. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja elämyksiä sekä järjestämme tapahtumia.

Nukula sijaitsee Oravasaaressa Haukanmaalla noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Hannele Levävaara, puh. 040 7038136, hannele@nukula.fi

Nukula Oy, Piililäntie 71, 41630 Oravasaari

www.nukula.fi

Aktiviteetteja ja elämyksiä

Hyvinvointia laavulla, metsäretkillä ja rantamaisemissa.

Aitoa lähiruokaa omasta keittiöstä

Lähituottajien raaka-aineista, joista suurin osa luomua.