• +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi
  • +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi

Design Pasain, Satu

Suomalainen luonto ja vanhat ikiaikaiset uskomukset sen eläimistä sekä perinteisistä tavoista ovat aina kiehtoneet minua. Niissä on jotakin sellaista mikä kertoo syvimmästä suomalaisuuden ytimestä. Sitä eivät nykyajan hömpötykset pääse koskaan pilaamaan, koska se on syvällä perimässämme. Siitä kumpuaa periksiantamattomuus ja perinteiden arvostaminen sekä luonnon parantavan voiman ymmärtäminen.

Olemme saaneet elantomme luonnosta, maa- ja metsätaloudesta ja eläneet eläinten kanssa sopusoinnussa, mutta nykyään monet meistä ovat erkaantuneet siitä perinteestä. Emme voi hyvin, vaikka meillä on kaikkea tarvitsemaamme, liikaakin! Tarvitsemme paluun juurillemme ja takaisin luonnon pariin. Yritän osaltani auttaa siinä asiassa, muistuttamalla näistä asioista.

Valmistan tuotteeni luontoa kunnioittaen, ympäristöystävällisistä materiaaleista. Omaan tapaani lisään mukaan myös ripauksen mustaa huumoria, koska nauru ja ilo ovat parasta lääkettä kaikkiin vaivoihin. Haluan rohkeasti olla aito, vaikka olisinkin samalla outo, joidenkin mielestä.

Satu Pasanen, p. 050 555 3904, designpasain@gmail.com

Kotisivut

Instagram

Facebook