• +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi
  • +358407762182
  • verkkokauppa@aavapaja.fi

Aavapaja, Marita

Olen yrittäjä, Aavapajan perustaja ja tee se itse -tyyppi. Käsillä tekeminen on minulle aina ollut lähellä sydäntä. Se antaa tilaa luovuudelle ja tuloksena syntyy jotain konkreettista ja käsinkosketeltavaa.

Arvostan desingia, omaperäisiä ja laadukkaita tuotteita. Ihailen luovia ihmisiä, heidän taitoaan heittäytyä, keksiä uusia ideoita ja olla rohkeasti omanlaisiaan.

Tärkeää minulle on myös luonto, luonnon antimet, elämykset, eettisyys, esteettisyys, lähiruoka, pientuotanto, yrittäjyys ja yrittäjähenkisyys. Näitä asioita haluan edistää.

Nämä syyt saivat minut toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni - perustamaan verkkokaupan myyntikanavaksi käsityön ammattilaisille sekä muille luoville, tekeville ja omaan asiaansa uskoville tyypeille. Ajattelin siinä samalla itsekin antautua luovuudelle ja tehdä tai teettää Aavapajan omia tuotteita merkillä Kaunista & kestävää.

Marita Valkonen, p. 040 776 2182, verkkokauppa@aavapaja.fi

Kurkkaa myös toisen yritykseni sivuille: www.ecovisor.fi


Idea

Aavapajan ideana on tuoda esiin persoonallista - hieman erilaista - kotimaista käsityötä ja pientuotantoa, lisätä hyvinvointia ja tarjota elämyksiä. Aavapaja verkkokaupan valikoima perustuu juuri näille teemoille.

Arvot

Verkkokaupan tuotteiden tekijöitä ja palveluiden tuottajia yhdistää luovuus, luonnon kunnioittaminen, kestävyys ja ilo. Arvojemme mukaisesti suosimme kierrätys- ja luonnonmateriaaleja.

Omat tuotteet

Aavapaja tuottaa myös omia tuotteita; kirjoja ja kortteja, jatkossa ehkä myös kauniita ja kestäviä käyttötekstiilejä sekä luonnonkosmetiikkaa.